Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = zelfde dag verzonden
V.a. €50 gratis verzending
14 dagen bedenktijd
  • slide


Algemene voorwaarden

  • Het aanbod van de producten bij boetiek-philippine is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument heeft reeds plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt direct door boetiek-philippine met de consument contact opgenomen.

 

  • Alle prijzen die vermeld zijn bij boetiek-philippine zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

  • De verzendkosten bedragen altijd € 4,95

 

  • Als er op werkdagen voor 17:00 wordt besteld, dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Deze verzendtijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en boetiek-philippine is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging.

 

  • Artikelen die je gekocht hebt via onze webshop kunnen net als bij een aankoop in onze winkels, geruild of geretourneerd worden. Ruilingen en retouren kunnen verzonden worden naar het retouradres Boetiek-Philippine, Kaasmarkt 8, 1441 BG Purmerend. De retourkosten zijn voor de koper.

 

  • Ruilen en retourneren kan dus altijd maar wel onder de volgende voorwaarden:

- Binnen 7 werkdagen na ontvangst van je bestelling

- De artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels/prijskaartjes.

- We accepteren de artikelen enkel in originele verpakking.

- Voorkom beschadigingen door de producten voorzichtig uit te pakken en te passen.

- Retourneren in de winkel is gratis. We geven geen geld terug, maar storten het aankoop bedrag op uw rekening terug of u zoekt een ander artikel uit de winkel.

 

  • Boetiek-philippine behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van boetiek-philippine en of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.

 

  • Boetiek-philippine respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. We zullen je persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

 

 

Kvk nummer: 57882487

Btw nummer: 811751004B01

Volg ons op